Inte orkat göra ett skit..

Har inte orkat göra ett skit idag. Bara legat i sängen och lyssnat på musik, finns lixom inte så mycket annat att göra. Har inte äns orkat göra designer lixom. Men sånt e livet.
Käkade iaf typ nyss, ska snart(eller inte snart) kolla på Greys Anatomy. Sen ska jag väl typ sova. Vill även gå till skolan i morgon men det blir nog inte så tyvärr. Känner att jag aldrig skulle orka de. Men jag måste ju prata med tjejerna om lite grejer!! Men det får vänta!

Nu sitter jag iaf och smsar lite med Felicia och ska strax börja läsa bloggar. Så
Puss!

Trött på att vara sjuk!

Godmorgon eller nåt! :)
Idag blev det ingen skola, mår inte alls bra så blev stanna hemma. Åhh jag är så trött på att vara sjuk! Orkar inte med det längre.

Så ja, idag har jag bara tagit det riktigt jävla lungt, och ska inte göra något annat heller. Tänkte att jag skulle fixa lite designer sen när alla dom är klara så ska jag sluta göra designer ett tag! Hinner inte riktigt med det.
Men ja nu ska jag kolla bloggar och sånt så hörs vi senare.
Puss

TopModel - Desperate Houswives

Hej sötnosar!
Kom hem från Elvis för ett tag sen, sitter just nu och kollar på Desperate Houswives. Ska strax springa in i duschen också.

Idag var det ju iaf skola, Inge speciellt, efter skolan så gick ju jag och Elvis hem till henne. Där satt vi vid datan, lyssnade på musik, pratade och kollade TopModel.

Så nu ska jag fortsätta kolla tv sen duscha så hörs vi imorgon! Puss!


Film time!

Sitter just nu och äter pepparkakor och kollar på film. Är äntligen klar med pluggandet också. Skönt att ha de gjort, hoppas bara att de ska gå bra på provet.

Idag har jag bara suttit med böckerna i knät och pluggat med massa musik i öronen. Inte hunnit göra så mycket annat.

Imorgon är det skola, efter skolan ska jag va med Elvis, så ja det kommer inte bli uppdatering förns lite senare på kvällen.

Men nu ska jag kolla klart på filmen sen sova! Puss!

Bjuder på en bild på snygging!


NO

Hejsan svejsan! :)
Kom typ hem för inte så jätte länge sen, ska strax käka något sen blir det plugga No eftersom det är prov i morgon. Men det går nog bra, hoppas jag!
Ja, det var ju skola som vanligt idag, inget speciellt alls. Fast har haft rätt så kul idag, eftersom jag hade så tråkigt i går så fick jag skratta riktigt mycket! Vilket värkligen behövdes!
Nu efter skolan så tog jag och Elvis sällskap på vägen hem, stog och skrattade och pratade ett tag. Sen gick vi åt varsitt håll.


Men nej, nu ska jag börja plugga förfullt så jag får något gjort!
Puss!

<3

Detta gillas va? ;)

Fräsh och färdig pluggat!

Nu har jag precis duschat, har även pluggat klart på So:n. Skönt att ha de gjort! Ska snart börja läsa lite bloggar och sånt. Sen blir det väl antagligen somna till en film.
Men idag har jag iaf inte gjort något speciellt alls, suttit framför datan, lyssnat på massa musik, pluggat och sånt. Det är ju 1a advent men det var integ speciellt med de, vi har inte börjat jul pynta än heller så ja.

Imorgon är det iaf skola, vet inte riktigt vadsom händer efter, men det blir troligtvis hem och plugga No efter det är prov.
Nä nu ska en film sättas igång så hörs vi senare!
Puss!



Pluggdags snart..

Hello sweethearts!
Sitter just nu och läser bloggar och ska snart gå ner och hämta pluggsakerna. Ska göra lite So och No. Usch jag orkar inte men jag måste.
Vaknade vid 10 imorse, satte mig vid datan men glömde att blogga. Men iaf, har inte just så mycket under tiden, har bara lyssnat på musik osv. Och min dag kommer bara bli massa plugg.

Men nu ska jag läsa färdigt bloggarna sen plugga, plugga plugga!
Puss sålönge!

Sätta igång en film!

Ska strax sätta igång en film och gå ner och hämta läsk, orkar inte sitta klistrad framför datan längre. Har ju suttit framför den hela kvällen, inte så jätte bra kanske.
Morgondagen kommer iaf bestå av lite plugg och sånt nödvändigt som man gör på tråkiga söndagar. Det är ju måsten som ska göras! Men vi får se om det blir ändrade planer.

Men nu ska jag gå ner och hämta läsk och välja film s hörs vi!
Puss!
haha nån random bild felicia tog xD

Felicia har dragit

Sitter just nu och lyssnar på musik och kollar lite bloggar, ska snart börja fixa mde önskelistan till jul. Har en del saker jag vill ha. Så ja, ska kollas en hel del.
Men iaf Felicia drog för inte så länge sen, käkade nyss och så. I dag har vi bara legat inne hela dagen, vi har varit så sjukt trötta att vi knappt orkade resa oss från sängen. Kvällen kommer inte vara särskilt speciell, ska bara vara hemma och ta det lungt, orkar inte dra ut.

Men nu ska jag iaf kolla kläder och så på internet så hörs vi!
Puss!

...


Ny vakna typ!

Godmorgon!
Felicia och jag vakande för inte så jätte länge sen. Suttit och pratat en hel del. Vet inte riktigt vad vi ska göra men nåt ska vi väl hitta på nåt.

Igår så åkte vi ju och solade, sen nä vi kom hem så satt vi vid datan och lyssnade på musik och grejer. Sen så käkade vi sen gjorde vi samma igen. Sen började vi kolla på 14 suger och de filmen sög! Sen typ somnade vi.

Idag så ska vi nog inte göra något speciellt, blir nog bara chilla galet.

Men nu ska vi vara lite sociala med varandra så hörs vi sen! Puss!

Bara för att 1997 e bäst! ;)



Hemma från solariumet!

Hej sötnosar!
Sitte just nu med Felicia inne på rummet, och har precis kommit hem från att ha solat. Tog en kvart var!
Iaf det var skol som vanligt idag, efter skolan så drog jag och Felicia hem till mig och hämtade pengar, sen åkte vi och solade! Och i kväll så sover hon även här. Så det blir kul! Så räkna med ganska dålig uppdatering.

Nu ska vi vara lite sociala å hörs! Puss!

Nya högtalare!!!

Hej baby's!!
Sitter just nu och hjälper pappa med ett fixa nya högtalare till mitt rum. För en stund sen så läste jag lite engelska, som är till imorrn, men ska läsa mer sen.

I dag var det skola, sen efter skolan så drog jag och Linnea hem till henne. Sen drog jag hem vid halv 18 typ. Då drog jag och handlade sen käkade vi och nu sitter jag här.

I morgon blir det skola, efter skolan så åker jag och solar! Blir en kvart! Sen efter det så drar vi till mig och så slaggar hon här! Så ja räkna inte med super bra update.

Nu ska jag fortsätta hjälpa till, sen läsa så hörs vi sen! Puss!


Fräsh!

Nu är jag ny duschad och fräsh inför i morgon. Ska alldeles strax slå på tv:n och kolla på Greys Anatomy! Sen efter det blir det nog bara ligga i sängen och ta det galet lungt. Så det här blir mitt sista inlägg för i kväll!
PussN
random mobbad ful webb bild!!!

Duschen väntar!


Väntar på käk!

Sitter just nu med musik i öronen och väntar på att pappa ska komma hem med käk. Blir donken tror jag.
Sitter iaf just nu och smsar lite och kollar massa bloggar. Har läst samma bloggar typ 10 ggr.
Hela dagen har jag suttit hemma och ruttnat! Ska bli så skönt att få gå till skolan, saknar ju alla underbara små människor där!

Nä nu ska jag göra designer och smsa så hörs vi sen!
Puss!

Vaknat precis

Godmorgon baby's!
Vaknade för inte så jätte länge sen. Har inte ätit frulle och så än men ska väl gå ner och göra det om ett litet tag.
I dag blir det ju stanna hemma från skolan som ni säkert vet, alltså kommer jag sitta och göra massa designer! Vilket jag gjorde i går med, hoppas bara att jag får alla klara. Skulle vara skönt att slippa dom nu ett tag! Har ju inte riktigt tid för de.

Nu ska jag äta frukost, slå på musik och bara chilla ett tag sen åter tillbax till design görandet!
Puss så länge!

Nyss ätit

Nu hasr jag precis käkat, och ska snart fortsätta göra massa designer! Har fått några gjorda, så de e ju skönt, men har ungefär 11 kvar.
Men i dag har jag iaf bara varit hemma och fixat deisgner, kollar bloggar och rensat lite bilder. Så jag har inte gjort något speciellt alls, bänkad framför datan hela dagen. och mobilen :$

I morgon blir det tyvärr ingen skola heller, mamma tyckte jag skulle vara  hemma då med. Så ja, det blir inte som planerat.
Nu ska jag lyssna på musik och läsa lite bloggar så hörs vi!
PussN



...


Hemma..

Hej underbarisar!
Sitter just nu inne på mitt rum och lyssnar på musik och smsar med lilla Felicia! Blev hemma från skolan idag :( Mådde inte alls bra när jag vaknade imorse, så stannade hemma. Trodde seriöst jag skulle spy när jag vakna. Och vill ju inte ta risken att gå till skolan och smitta alla andra!
Så dagen i dag blev inte riktigt som tänkt. Blir istället sitta hemma och bli frisk!! Hoppas bara jag hinner bli frisk imorrn. För då är det saker planerat!

Men nu ska jag kolla bloggar och smsa min finis :$ så så hörs vi sen!
Puss!

MUSIC IN MY ♥

Sitter just nu och lyssnar på musik för fullt! Ska väl strax stänga av och kolla på film, för mår inge bra just nu. Mår riktigt illa och har gjort sen kl 18. Så hoppas jag inte är på väg att bli sjuk!
Min dag har bestått av kladdkake ätning och film med Frida! Nu under kvällen har jag bara tagit det riktigt lungt. Chillat galet med andra ord!

I morgon är det skola, inget planerat efter. Skulle egentligen åkt och solat med Felicia men det blev ej så. Iaf vad som händer då tar vi då!
Nu ska jag sätta igång en film strax så hörs imorrn!
Puss!



KLADDKAKA!

Hallo sweeties!
Sitter just nu framför en film med Frida och käkar kladdkaka! Skit gott!

Dagen började med att jag gjorde i ordning och gick till skolan. Nu efter skolan så gick jag, Frida och Felicia till Konsum och köpte kladdkaka. Sen gick vi till mig och sitter nu här.

Men jag uppdaterar er mer senare!
Puss!


Sista inlägget FÖR i dag!

Hello again!
Sitter ny duschad i sängen nu och ska strax sätta igång en film. Blir nog Sex And The City!
Men jag uppdaterar er mer i morgon!
Puss sålänge!



Detta kom mamma hem med idag!

Tröja - Ginatricot
Blus - Ginatricot
Dom är mycket finare i värkligen heten. Fick även ett par Jeans och en kofta. Båda ska bytas så dom får ni se lateeeeer!

Fika!

Nu har jag precis käkat typ, sitter och smsar lite, svarar på kommentarer och sånt. Ska strax gå ner och fika lite. Får se vad det blir.
I dag har jag bara varit hemma, chillat och sånt. Inte orkat hitta på nåt. Så har pratat med Felicia och Elvis lite. Har även smsat än del. Men ja inget intressant.

I morgon blir det skola, sen får vi se vad som händer. Så det får ni se då.
Min kväll kommer bestå av att ha en "Ta hand om mig själv kväll" riktigt skönt. Så jag blir riktigt fräsh inför den nya veckan! Blir nog hår inpackning och grejer.

Nej, nu blire det ner och fika!
PussN!

"Hästen"

Hej alla fina och fula :)
Sitter just nu och lyssnar på musik och smsar lite. För en liten stund sen så kom mamma hem med ett paket till mig, vad det var får ni se sen.
I går blev det ju dålig uppdatering för att jag, Thea och Felicia drog till Challe och Oscar. Vi hade riktigt kul! Vi kollade på film och sånt. Allmänt mys! Challe och Oscar satt även hund vakt. Och det var ingen liten hund.... det var en HÄST! Helt sjukt, helt gigantisk! Jag skämtar inte. En väldigt drägglig hund :( Men skit samma. VI drog iaf hem 12 typ. Så alla var sjukt trötta. Somnade nästan precis när jag kom hem.

Idag kommer min dag bestå av att bara ta det lungt och plugga lite. Så ja det kommer komma mer uppdatering senare!

Nu ska jag kolla bloggar sen börja plugga så hörs vi sen! PUss!



Åh blir galen på mig själv!

Hej gullungar!
Förlåt för att jag har haft så usel uppdatering! Men jag försökte slänga in ett mobil inlägg imorse men det ville inte publiceras. Så ni får nöja er med det här inlägget.

Igår så blev det ju iaf slagg hemma hos Thea, vi drog till henne efter skolan, sen kollade vi lite på film och så sen så kom hennes pappa och hämtade oss så drog vi hem till honom. När vi kom dit så käkade vi pannkakor, sen satte vi oss vid hennes data/tv, lyssnade på musik och skrattade och pratade en hel del!


Idag så vaknade vi runt 11 då gick vi upp käkade frulle, gjorde i ordning oss och fick skjuts till Theas match. När vi var framme drog jag hem och sen kom Felicia hit. Vi pratade lite och nu har hon precis gått, för hon skulle fixa något hemma och mina kusiner kommer strax hit.
Efter middagen så ska jag, Felicia och Thea dra till Challe och Oscar. Så ska vi typ kolla film och sånt. Så de blir riktigt kul! Var ett tag sen vi var med dom. Så det kommer inte komma något mer inlägg idag, för jag kommer komma hem väldigt sent, så kommer inte orka blogga. Så hörs imorrn!
Puss!


random wierdo bild!!

Precis kommit hem till Thea!

Hej Sötisar!
Nu har jag och Thea precis kommit hem till henne. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men nåt ska vi väl hitta på.

Idag så var ju vi i stan med klassen, väldigt tråkigt.

Men nu ska jag vara social med henne så hörs senare. Puss!

Här kommer lite söta bilder på Thea ;)


Mobilinlägg - tyvärr...

Hej bby's! :D
Förlåt för att jag inte har uppdaterat förns nu, men tyvärr så har jag inte haft tid innan.

Dagen började med att jag gick upp och fixade mig och så, sen var de skola(ofc) i skolan var det inget speciellt, vanliga lektioner bara. Efter skolan drog jag hem till Elvis och va med henne. Vi lyssnade på musik och hade MASSA girltalk, som alltid. Sen vid 21.00 så gick jag hem.

Sen nu sitter jag här ny duschad och fräsch inför imorgon. Eftersom att jag inte kommer sova hemma imorgon så blir det nog ganska dålig uppdatering.

Men nu ska jag kolla på Easy A och sen sova tror jag, så vi hörs mer imorgon. Puss!


Käkat precis

Sitter och har precis käkat, kom hem för inte så länge sen också. Sitter och ska börja plugga strax.
Idag så har jag ju varit i Haninge Centrum med Thea. Vi kollade massor och käkade lite. Sen drog vi hem, så träffade vi på Felicia vid skolan, där vi satt och pratade och så innan Thea skulle ha utvecklingssamtal. Så gick hem vid halv 7, sen käkade jag och nu sitter jag här.


Imorrn är det vanlig skol dag, skit soft! Inga jobbiga lektioner direkt. Sen på fredag händer det lite grejer också. Men det får ni veta då.
Nu ska jag börja plugga lite So så hörs vi senare!
Puss!



Drar mot bussen nu..

Nu ska jag dra mot bussen för att dra till Thea, sen drar vi vidare. Så vi hörs senare!
PUss!!

Precis haft utvecklingssamtal

Godmorgon Sötisar!
Har precis hat utvecklingssamtal, det gick bra faktiskt. Nu har jag iaf precis kommit hem och väntar på att tiden ska gå.

Idag så blir de åka till handen centrum med Thea, hon skulle köpa lite skor och så. Sen efter det blir det åka hem sen vet jag faktiskt inte vad som händer.

Imorrn så är det skola, rätt soft dag, inget planerat efter så vi får se vad som händer då.

Nu ska jag käka nåt tror jag så hörs vi senare. Puss!

Ful random bild....


LÄnkbyte!

http://nathalieeolsson.blogg.se/
http://nathalieeolsson.blogg.se/
http://nathalieeolsson.blogg.se/

Hemma från handen!

Hej sötnosar!
Förlåt att jag inte bloggar förens nu, men har inte haft tid.
Dagen började med att jag gick till skolan, i skolan var de vanliga lektioner, efter skolan så drog jag, Thea och Felicia till centrum. Där kollade vi på lite grejer, sen typ drog vi till tåget, där mötte vi Ludde(Theas storebrorsa). Så åkte vi till VH, där alla gick till olika bussar, så alla blev helt alone tillslut.

Så nu har jag kommit hem, käkat och målat naglarna lite. Blev bara vanliga naglar mer lite rasta färger på ;) Så nu sitter jag och messar med Elvis, chattar med Felicia och lyssnar på musik. Men nu ska jag kolla lite bloggar så hörs vi sen, eller imorrn. Puss!

Med Felicia!

Hej bby's!
Sitter just nu inne på mitt rum med Felicia och lyssnar på musik. Vi har iaf precis käkat + fixat hennes naglar, och mina!
Idag vare skola(ofc) det häde inge spec, inget ni behöver veta iaf ;) Vanliga lektioner och så. Efter skolan så drog jag och Felicia hem till mig, käkade mellis, fixade naglar, snackade massor om bland annat hennes "kärlek". Sen gick vi upp till mitt rum och käkade godis ;)

Men nu ska vi vara lite sociala, så hörs sen! PUss!

Länkbyte!

http://mikatherese.blogg.se/
http://mikatherese.blogg.se/
http://mikatherese.blogg.se/

Sitter hemma hos Elvis

Hej och godmorgon sötnosar!
Sitter just nu hemma hos Elvis och försöker komma på nåt att käka till lunch. Går inte så jätte bra. Men ja uppdateringen kommer iaf inte bli så bra idag så vi hörs senare ikväll!
Puss!


Kom hem vafan...

Sitter just nu och chattar och smsar lite, ska nog strax kolla på film. Blir nog filmen "Dumpa honom". Hela eftermiddagen har jag suttit och tråkat och bara haft galet tråkigt.
Men imorrn då blire nog hitta på nåt med Elvis, inte säkert men vi får se helt enkelt ;) Kommer kanske inte blogga så mycket isf.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sånt så hörs vi imorrn!
Puss!

Elin drog precis

Hej sötnosar!
Jag vet att updaten har sugit de senaste dygnet. Men nu ska det bättras.
Elin drog iaf precis hem. Slutet av dagen kommer inte vara särslkilt speciell. Ska bara vara hemma och chilla.
Igår så var det vanlig skola, efter skolan så kom Elin hit, saknat bruden galet mcyket! 2 år sen sist! Vi gick iaf ner till Konsum och köpte godis och så, sen drog vi em till mi där vi satt och snackade och skrattade i timmar! Sen käkade vi Donken, sen satte vi igång daorn, och typ snackade med massa folk! Sen typ vid 2 så la vi oss och snackade ist för vi vart så sjukt trötta och ingen var social då. Sen somna vi.

Idgag vaknade vi vid 11, båda var skit trötta så låg bara och snackade ett tag, sen vart det frulle och sen datan. Vi snackade lite med massor, pallar inte rabbla upp alla. Sen nu så har hon dragit.
Nu ska ja bara chilla galet och ta det lungt. Så hörs sen! Puss!



Länkbyte!

http://www.nattstad.se/lebanezza
http://www.nattstad.se/lebanezza
http://www.nattstad.se/lebanezza

Glömde blogga! :o

Hej sötnosar!
Förlåt att jag bloggar nu lite senare när jag har haft tid att blogga. Men jg glömde helt bort det. Inte bra! Men nu kommer ett litet inlägg iaf.
Idag har det bara varit en galet soft dag i skolan, hada bara 4 lektioner, skönt som fan! Nu efter skolan har jag inte gjort speciellt mycket, kom hem, gjorde engelska läxan och käkade. Och ja nu sitter jag här. Ska strax börja med lite designer. Usch jag orkar värkligen inte, men nu ska dom göras! Ni har ju väntat så länge.

Imorn kommer min underbara älskade Elin hit! Inte träffat tjejen på 2 år! :O Ska bli galet kul. Hon slaggar även här. Så räkna med ganska dålig update!
Nu äre designer som gäller, sen blire duscha och fräsha upp sig inför morgondagen.
Puss!


mobbad!

Greys anatomy!

Sitter och kollar på Greys anatomy just nu. Kom hem från Elvis för en stund. Ska snart gå upp och kolla film i rummet.

Idag har det bara varit skola, hände inget speciellt, just as usual.

Imorn så äre skola, händer Inge speciellt, bara helt vanlig dag, rätt så soft dag.

Men ska dra upp nu så hörs imorn för de här blir troligtvis sista inlägget för idag!
Puss!


Home from school..

Hej sötnosar! Hoppas ni haft en bra dag! :)
Kom hem för en stund sen, käkade precis och ska snart börja plugga lite.
Dagen har inte varit särskilt annorlunda, vanliga lektioner. Fast vissa lektioner var lite extra roliga, hade lite kul med tjejerna, satt och mobbade vikarien! Haha gud va kul vi hade! Förutom de så har min dag faktiskt varit skit. Usch, men de pratar vi inte om nu.

Nu är jag jävligt sur! Så ska sätta på hög musik och börja plugga så hoppas jag att ja blir på bättre humör snart!



Ska börja plugga strax...

Hej sötnosar!
Kom hem från skolan för en stund sen, ska snart börja plugga lite.
Idag var de skola som vanligt, inget speciellt alls, det var kul att träffa alla man inte träffat på lovet! Nu efter skolan så har det inte hänt nåt spec, kom hem sen så fixade jag lite, käkade lite och nu ska jag plugga.

Imorn blir det som vanligt igen. Men det tar vi mer om då!
NU har jag en fråga till er läsare!

SKA JAG BLOGGA PÅ HTTP://ELAIJJN.BLOGG.SE ELLER DEN HÄR(HTTP://SHITEELIN.BLOGG.SE)???
Skulle bli jätte glad om ni kommenterade vad ni tycker!
gamla webb bilder....



Suttit o flyttat lite inlägg!

Hej sötisar!
Har precis suttit och flyttat alla inlägg från november från gamla bloggen till den här. Så bloggen är inte helt tom iaf. Ska iaf snart lägga mig och läsa tror jag, har inte hunnit läsa ut flugornas herre -.-
Imorgon är det vanlig skola, vill inte ha lektioner och skit. Men ska bli kul att träffa tjejerna igen iaf! Jag hoppas att det inte blir en depp dag bara.. Men jaja.

Jag hoppas att veckan blir lyckad! Får se om de blir som planerat ;)
Men nu ska jag börja stänga ner så hösr vi!
Puss!



Elvis har precis dragit!

Hej sötisar! :)
Elvis har precis dragit hem och jag sitter och lyssnar på musik, ska strax läsa "Flugornas herre" måste hinna läsa ut den till på måndag och jag ligger på sida 15 -.- Hoppas jag hinner!
Idag har vi inte gjort något speciellt alls, vi vaknade halv 1 typ riktigt skönt att sova så länge! När vi hade vaknat så satte vi igång datan osv och bara chillade, sen gick vi ner och käkade och gick upp och gjorde samma sak. Sen skulle hon dra så vi har bara haft det allmänt chill!
Min dag kommer bestå av läsning till 1000, måste få slut på den jävla boken!

Imorn blir det inget planerat! Ska nog mest sitta hemma och plugga, läsa ut boken, matte, usch så mycket, ska även städa rummet och sånt. Riktig skit söndag med andra ord!
Nä nu ska jag börja läsa så får vi höras senare!
Puss!


BLÄ

Snabbt inlägg bara..

Hej sötnosar!
Jag vet att jag inte uppdaterat särskilt bra idag heller, men jag har ju varit med Elvis hela dagen så har inte haft tid med bloggen.
Idag så ar vi bara tagit det lungt, lyssnat på musik kollat på Random movies på youtube och så. Elvis ska sova här inatt också så kommer antagligen inte ha så bra uppdatering. Men det förstår ni nog.

Nu så har vi precis kollat på repris av Sol, fest och oroliga föräldrar, vi sk väl snart typ bara sitta och vara sociala eller nåt, så vi hörs imorn antar jag.
Puss!
ni får bild på våran snygging sålänge(mest Elvis)


RUBRIK!

Hello bby's!
Sitter här med Elvis och har precis spelat sims ett par timmar. Förlåt för min usla uppdatering men ni vet att jag har varit upptagen, om ni läst!
Igår så vaknade jag och gjorde mig i ordning nästan på en gång, åkte till centrum lite snbabbt med mamma för att köpa cheescake, eftersom jag firade Elvis lite igår! Vi pratade mest, spelade sims och kollade på Red Riding Hood. Skit bra film! Sen så sov jag  ju där.

Idag så har vi mest spelat sims och pratat och lyssnat på musik, Elvis sover här hos mig ikväll, så det kanske inte blir så super bra update direkt men det fattar ni nog!
Nu ska vi kolla runt lite och vara lite sociala så puss sålänge!




Gjort pärlplattor hela dagen...

Har precis gjort massa pärlplattor, det vill säga örhängen och nyckelringar! Ni kan få se dom en annan dag. För min kamera är tyvärr död. Iaf, sitter just nu och kollar runt lite på bloggar och svarar på kommentarer och sånt, ska strax duscha tror jag, men först ska jag slå in Elvis presenter ;)
Hela min dag har bestått av att sitta vid köksbordet och gjort örhängen! Nu har jag inga ideer kvar, inte för tilfället iaf.

Nu ikväll så blir det "ta hand om mig själv kväll" behövs, är riktigt sliten och o fräsh känns det som. Så ska duscha och ha inpackning osv. SKÖNT!
Imorgon så kommer min uppdatering nog vara väldigt dålig, eftersom jag ska vara med Elvis hela dagen och sen så sover jag ju där. Så jag kommer inte ha tid att tänka på bloggen tyvärr. Men kanske hinner med ett lite inlägg innan jag drar till henne, eller små mobil inlägg.

Nu ska jag gå och slå in hennes presenter så hörs vi!
Puss!
LONG TIME AGO!

Svar!

Postat av: Anonym
är de okej ifall jag lånar bilden, "dagens shopping? :)
SV: Ja de är okej :) Bra att du fråga innan :)

Morn!

Godmorgon/Hej sötnosar!^^
Vaknade för inte så jätte länge sen, har precis varit nere och käkat. Sitter och lyssnar på musik och kollar lite bloggar osv. Ska nog troligtvis fortsätta med alla designer snart!
Idag så ska jag bara ta det lungt, och fixa lite saker inför imorn ;) Vad får ni inte veta, för personen de är till läser bloggen.  Tänkte iaf att jag skulle pyssla lite med pärlplattor idag, sugen på lite nya örhängen ;)

Imorn så ska jag vara med Elvis, ska slagga där också. Ska även fira henne eftersom hon fyller år idag! Vad som händer mer får ni veta då :)
Nu ska jag gå och hämta min burk med pärlor så hörs vi lite senare!
Puss!


shiteelin -
RSS 2.0